avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dezbatere mostenire

Parintii mei vor sa-mi vinda casa, dar casa a fost construita pe timpul lui ceausescu si parintii mei nu au acte decit pe constructie, pamintul de sub casa il are trecut in actul de proprietate a lui bunicul care e mort.acum trebuie sa dezbata mostenirea cu ceilalti 2 frati, din care 1 e mort, si familia lui nu vrea sa se prezinte la tribunal. ce se intimpla in cazul in care nu se vor prezenta?se mai poate dezbate mostenirea daca ei nu vor?mentionez ca sa inceput dezbaterea la judecatorie nu la notar. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Irina Tutuianu , Avocat 21:26, 28 Octombrie 2008
Nu se opreşte dezbaterea succesiunii doar pentru că ei nu se prezintă. Riscul este al lor.

La notar ar fi altceva. Neprezentarea lor ar obliga notarul să suspende procedura.

Da se poate, nu conteaza daca ei se prezinta sau nu, este alegerea si riscul lor.Pot sa-si angajeze avocat si sa-i reprezinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune neefectuata serpiko serpiko Situatia , pe scurt, este urmatoarea: 4 frati, 3 in Bucuresti, unul in Dolj cu parintii, la tara. Batrinii au murit pe rind, la distanta de citiva ani. Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme uzucapiunea + mostenire ursu2009 ursu2009 buna ziua am si eu o problema legata de o mostenire in anul 1954 bunica mea a ramas in casa parintilor ei , dupa moartea acestora, s-a facut dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Succesiune. Valushca Valushca Bunicul meu a decedat in anul 1995,sotia lui a decedat in anul 1980In urma lor au ramas 3 copii,doi baieti si o fata. Atunci cind s a casatorit primul copil ... (vezi toată discuția)