avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort partaj

am avut o casa cumparata inainte de casatorie ,cand m-am casatorit am vandut-o si m-am mutat intr-o casa ce apartinea tatalui meu , aceasta casa a fost demolata fiind nevoit sa cumpar un apartament cu banii din vanzarea primei case .Care este procentul care i-mi revine in urma partajului tinand cont ca sotia mea nu a avut nici un aport la achizitionarea locuintei ea neavand vreodata un loc de munca . mentionez ca nu avem copii minori.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:59, 26 Ianuarie 2012
In actul de vanzare cumparare se mentioneaza ca apartamentul este achizitionat de dvs cu bani proveniti din vanzarea unui bun propriu , conform art.31 din fostul Cod al familiei, subrogatia reala cu titlu universal.
Mergeti la avocat pentru a se vedea actele.
Depinde foarte mult cum se va desfasura procesul si care vor fi probele care se vor administra.
De aceea trebuie sa mergeti la avocat pentru o estimare preliminara...
consultati un avocat . depinde cum reusiti sa demonstrati contributia dvs.la dobandirea casei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unui imobil in timpul casatoriei de unul dintre soti eli67 eli67 In cazul cumpararii unui imobil de catre unul dintre soti in timpul casatoriei, daca imobilul a fost achitat in totalitate de catre unul dintre soti, ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 6 ani de la divort carmenbuffi carmenbuffi In septembrie 2007, dupa 7 ani de casatorie, am divortat de sotul meu dar nu am facut partaj. Am cumparat in timpul casatoriei un apartament, banii provenind ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie shary_bv shary_bv buna ziua, ma numesc Tudorache Sara, si am evident o intrebare si intru direct in subiect, acum 2 ani am cumparat un apartament cu contract de vanzare ... (vezi toată discuția)