avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere de reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere de reabilitare

va rog sa -mi dati o mana de ajutor.nu stiu sa formulez cererea de reabilitare pt o condamnare de 7 000 000 lei amenda penala pt conducere fara permis,art 36 al.1 Dec nr.32866,prin S.P. nr.77/21.01.2001. nu pot lua examenul din cauza asta. multumesc mult:((
Cel mai recent răspuns: sarah sali , utilizator 20:16, 30 Octombrie 2008
Mergeti la cazier si faceti o cerere. Sunteti reabilitat(a) de drept.
Daca in termen de 3 ani nu ati mai savarsit nici=-o infractiune, reabilitarea de drept opereaza din oficiu, fara a mai fi nevoie de promovarea unei cereri in justitie.
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da pentru permis? teo_mariana teo_mariana as dori sa stiu daca ma pot inscrie la scoala de soferi daca in anul 2008,am savarsit infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ne avand ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pikker pikker am o antrebare. am o amenda penala din 2006 amenda e de 200 lei cand se sterge din cazier din oficiu ? va multumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. In urma cu aproximativ 3 ani am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare in urma unui furt. S-a intamplat in 10 octombrie 2006. Am platit ... (vezi toată discuția)