avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru ccc

Buna ziua, va multumesc foarte mult pentru raspunsurile acordate, mi-ati fost de mare ajutor.=D>
Indraznesc sa va mai cer o mica lamurire.
Momentan, la actualul loc de munca am contract pe 3 luni (noiembrie-februarie). Avand in vedere ca am anuntat sarcina in acest timp, angajatorul are dreptul sa nu mi-l mai prelungeasca sau trebuie sa mi-l faca pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:55, 26 Ianuarie 2012
faptul ca sunteti insarcinata nu obliga angajatorul sa va prelungeasca automat contractul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata laurariz laurariz buna ziua. sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata incepand cu data de 01 martie2015 pana anul acesta la 01 martie.La data de 1 ... (vezi toată discuția)
Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. momentan lucreaza ... andreistanciu13 andreistanciu13 Sotia mea e insarcinata in 15 săptămâni. Momentan lucreaza cu contract cu perioada determinata , urmand ca in februarie sa ii fie prelungit contractul. Inca ... (vezi toată discuția)
Maternitate și o sarcina cu risc Madalina Prise Madalina Prise Buna ziua! Va prezint următoarea situație. Acum sunt in CCC1 copilul are 1 an și 4 luni .Intre timp am rămas însărcinată și mai am 5 luni până nasc. ... (vezi toată discuția)