avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenintari verbale violente la integritatea vietii mele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenintari verbale violente la integritatea vietii mele

Buna ziua!..Acum ceva timp am postat aici un subiect ,in care spuneam cum am fost concediata si nu am vrut sa-mi dau demisia.Dupa reclamatia depusa la ITM,aseara cand am fost sa-mi ridic salariu pe zilele muncite anterior concedierii,am fost amenintata de fostii mei patroni,cat si de fiul acestora ca,daca mai continui cu actiunea legala sa nu ma pun cu ei ca pot sfarsi printr-un santz,sau citez" ai grija ca eu sunt prieten cu toti interlopii din oras" ,orasul fiind Navodari,si pe langa asta primind multe jigniri verbale atribuite vietii mele personale. Ce pot face eu in situatia asta,deoarece nu am putut sa ii inregistrez si nici un martor cu mine nu am avut?
Cel mai recent răspuns: val_sorina , utilizator 12:06, 26 Ianuarie 2012
In situatia in care nu detineti probe temenice prin care sa sustineti si sa dovediti atitudinea si comportamentul respectivilor ,este dificil a formula plangere impotriva acestora
Asteptati concluziile de la ITM,conditionat de care veti opta pentru varianta favorabila dvs
Va multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patron puscarias roxikira roxikira Am lucrat la o firma de sisteme de supraveghere video..am inceput munca in data de 30 sept..iar primul salariu ar fii trebuit sa il iau pe 30 octombrie(ziua ... (vezi toată discuția)
Refuz plata salariu grigorescu_daniel grigorescu_daniel Buna ziua,sunt din Bucuresti si am fost pus intr-o asemenea situatie dificila pentru prima data in viata mea.Am inceput lucrul la o firma din Giurgiu la 1 ... (vezi toată discuția)
Sanctionare minori raglub raglub Buna ziua! Am un baiat de 12 ani si in urma cu o saptamana, la ultima ninsoare, impreuna cu alti colegi la sfarsitul orelor, in curtea scolii s-a batut cu ... (vezi toată discuția)