avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La demisie,cate ore sunt obligat sa lucrez/zi?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La demisie,cate ore sunt obligat sa lucrez/zi?

Salut!

Cate ore sunt obligat sa lucrez pe zi,in cazul in preavizului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 26 Ianuarie 2012
normal, daca nu te intelegi cu angajatorulsa-ti reduca programul.
Timpul de munca pe perioada preavizului in cazul demisiei este cel mentionat in c.i.m. ... de exemplu, daca aveti un timp de munca de 8 ore/zi atunci si in preaviz trebuie sa lucrati tot 8 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii angajat in perioada de preaviz BOTTYCELLY BOTTYCELLY Buna ziua, As dori sa stiu daca - Conform Codului Muncii in vigoare - in perioada de preaviz de 20 zile lucratoare angajatul poate lucra 10 zile program ... (vezi toată discuția)
Timpul si durata preavizului apostu maria apostu maria Buna ziua, as avea si eu o intrebare. sigur se poate lucra 4ore in timpul preavizului? si daca da, se modifica durata sau ramane tot 20de zile? eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz iuliancico iuliancico Buna seara Sunt angajat cu program 4 ore, lucrez 8 ore zilnic. Cate ore trebuie sa lucrez in perioada de preaviz, in acest caz? Multumesc (vezi toată discuția)