avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... romtelecom
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

romtelecom

Buna ziua

vreau sa stiu cum pot rezilia un contract cu romtelecomul facut acu 3 luni de zile, contract de furnizare cablu si internet , semnat pentru 2 ani.
La adresa respctiva nu mai locuiesc si nu stiu cum pot scapa fara plata acelor penalizari.
Mentionez ca am primit un telefon fix gratuit de la ei.
Mentionez deasemenea ca unul dintre contracte nu a fost semnat de mine ci de o prietena care se afla acolo astepand echipa cu internetul.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42601 , utilizator 19:50, 26 Ianuarie 2012
Nu vreau sa te dezamagesc dar contractele cu romtelecom sunt greu de reziliat chiar si dupa termenul pentru care ai semnat.O poti face doar daca ai motive bine intemeiate privind calitatea serviciilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat plasa? balanjulia balanjulia Am incheiat un contract cu Romtelecom pt. internet. Am fost obligata sa inchei si pt. telefon fix, pe care nu folosesc deloc. Am sunat la ei, si am cerut sa nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. ... Ybaion Ybaion Bună ziua, am și eu o nelămurire cu privire la telefonia mobila. Am un abonament de circa 10 ani la Telecom TV în care este inclus și un abonament de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom andreeasafe andreeasafe Buna seara! Mama mea are un contract incheiat cu Romtelecom de 2 ani pt mai multe servicii ( internet, telefon, cablu ) si a fost contactata de unul dintre ... (vezi toată discuția)