avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incompatiblitatea recensamantului cu somajul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incompatiblitatea recensamantului cu somajul

Ce as putea face in situatia in care pana azi eram in somaj si azi am aflat ca mi sa taiat somajul pentru ca am participat la recensamant ca recenzor? Mi se pare aberant in plus vor sa dau bani inapoi pe lunile de la recensamant pana acum.
#-o Recensamantul a fost pe o perioada scurta in plus bani oricum sau impozitat. Eu in continuare nu lucrez sun in cautarea unui job DECI SUNT SOMERA nu am nici un alt venit.
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 18:10, 26 Ianuarie 2012
Stiu povestea , dar cei cu recensamintul au anuntat ca someri nu sint admisi ca recenzori , cel putin la sector 6 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recenzor sau somer? dreptaciul dreptaciul In cazul in care un somer este acceptat sa fie recenzor pt recensamantul de anul acesta,conform celor scrise in presa se vor lucra 12 zile ,cca 12 ore/zi pt ... (vezi toată discuția)
Este legal sa mi se ''taie'' indemnizatia de somaj pentru ca am fost recenzor? camelia-ioana camelia-ioana Am si eu o nelamurire...Din 12 octombrie am intrat in somaj, in urma unei restructurari.M-am inscris la recensamantul din 2011, la care am si ... (vezi toată discuția)
Somerul poate fi recenzor? doru1961 doru1961 O persoana ce primeste indemnizatie de somaj se poate angaja cu contract civil pentru a fi recenzor la recesamantul persoanelor din octombrie 2011 sau daca se ... (vezi toată discuția)