avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... procura pentru minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

procura pentru minori

buna ziua.am si eu o intrebare la dumneavostra.in februarie urmeaza sa calatoresc cu baietul meu in italia la sotul meu.si am o procura de la el din iunie 2011.si am calatorit odata cu ea de la constanta si cei de la vama de acolo mi-au inapoiat-o.termenul de valabilitate al acesteia este pana in iunie 2012.eu pot sa mai calatoresc cu ea?o sa plec de la bucuresti de data aceasta.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:00, 14 Februarie 2012
Puteti intreba la politia de frontiera. 0219590

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru iesire din tara anissia anissia Buna ziua, am o procura facuta la notariat in care fostul sot imi da voie sa calatoresc cu fetita pana la data de 31.12.2015 pe teritoriul Uniunii Europene. Eu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor in strainatate luiza-marinela luiza-marinela pot sa fac imputernicirea fara a specifica nr de pasaport.....?ptr ca dureaza inca doua sapt ...si nu mai am timp....cei de la pasapoarte au taiat un colt la ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)