avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In urma unei sesizari bunica a ramas fara pensie, cum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In urma unei sesizari bunica a ramas fara pensie, cum pot afla numele celui care a facut-o?

am si eu doua intrebari, a fost depusa o sesizare pe numele bunicilor pentru verificarea pensiilor, in urma acesteia au fost la comisie si bunicei (70 ani) i s-a taiat dreptul la pensi, intrebarea mea este daca este vreo cale prin care sa ne putem opune acestei hotarari, iar a doua intrebare cum as putea afla nu stiu pe cale lega prin instanta sau cum numele celui care a depus respectiva plangere/sesizare la casa de pensii?va multumesc astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:59, 26 Ianuarie 2012
Despre ce fel de pensie era vorba?
Pe decizia prin care i s-a "taiat" pensia scrie motivul legal si unde si in cat timp o puteti contesta.
pensie de boala; si de aflat persoana care a depus sesizarea?
ghe_19 a scris:

pensie de boala; si de aflat persoana care a depus sesizarea?

La venerabila varsta de 70 de ani nu cred ca e vorba de pensie de boala.... Iar cu cine a depus sesizarea nu prea cred ca aveti sorti de izbanda......Cititi cu atentie decizia si in cuprinsul ei veti gasi motivul sistarii si termenul in care puteti sa o contestati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drept gica70 gica70 Am inteles ca nu pot \\"sa-i trag la raspundere\\" pe cei din Comisia de solutionare contestatii decizii de pensionare pentru ca nu mi-au trimis un raspuns de ... (vezi toată discuția)
Care sunt bolile pentru pensionarea de boala in gradul 2 si 3? ancastupar2005 ancastupar2005 buna ziua. va rog sa-mi spuneti care sunt bolile dupa care te incadreaza intr-un grad de invaliditate (2 sau 3) Institutul National de Expertiza si Recuperare ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala sau eroare de judecata? nitmar nitmar 1.In cadrul recursului, AFP sustine ca societatea nu a facut in cadrul declaratiei 100 [b]raportarile de impozit pe salarii[/b]. In motivatie, instanta retine ... (vezi toată discuția)