avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Casa verde
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Casa verde

Vreau sa instalez o centrala termica pe lemne cu gazefiere ,instalatia si caloriferele incluse,costurile ridicanduse la 8000-10 000 euro.Pot beneficia de rimborsarea cheltuielior macar in parte printr-un proiect ecologic???casa verde sau altceva???
Daca puteti sa-mi sugerati vreo idee???
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:48, 28 Ianuarie 2012
Informatiile concrete si detalii obtineti la Administratia Fondului de Mediu din judetul unde aveti resedinta, sau pe site-ul:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am debransat de la termoenergetica fara aviz si ... marianamara marianamara Buna ziua! M-am debransat de la Termoenergetica fara aviz si mi-am montat o centrala de apartament. N-am avut timp sa fac dosarul pentru debransare, acesta ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Autorizare iscir katica katica Societatea care are ca obiect de activitate secundara CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si de aer conditionat trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)