avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

Un salut profesionistilor juristi.Am o intrebare, -Vreau sa schimb gardul imprejmuitor al proprietatii( casei) mele cu un gard ZID inalt de 2,5 metri si vecinii mei nu au bani sa puna la constructia lui.Ei sunt de acord ,sa fac eu constructia, dar as vrea totusi o declaratie scrisa , e bine sa fie notariala sau NU. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: esty , utilizator 12:02, 27 Ianuarie 2012
nu inteleg exact ce vreti sa scrie in respectiva declaratie... daca e vorba de o recunoastere a limitelor proprietatii, se poate face la notar dar va trebuie un expert topo sa va faca masuratorile !
Mai intai buna ziua, si multumesc pt raspuns DLE AvVLADFESAN,nu este vorba derecunoastere a limitelor proprietatii ci de o declaratie a vecinilor ca sunt de acord ca numai eu sa construiesc gardul, dar atunci eu sunt proprietarul garduluinu vreau sa se prinda cu vrio constructie de gardul meu. Cum ,care este procedura legala,sa nu fie mai tarziu neintelegeri intre noi vecinii.Dl avocat ,va multumesc si multa putere de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard intre vecini. Leonardo77 Leonardo77 Buna ziua, Stiu ca acest subiect este foarte des intalnit, si am vazut pe forum diverse rezultate, dar nu stiu cat de clar este pentru situatia mea. Am ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru modificarea gardului dintre proprietati??? lili7 lili7 In cazul in care doresc sa renovez prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire? pinuta pinuta Buna ziua! Am o problema cu vecinii in ceea ce priveste limita proprietatii. Am cumparat un teren in anul 2008. Vechiul propietar avea titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)