Un salut profesionistilor juristi.Am o intrebare, -Vreau sa schimb gardul imprejmuitor al proprietatii( casei) mele cu un gard ZID inalt de 2,5 metri si vecinii mei nu au bani sa puna la constructia lui.Ei sunt de acord ,sa fac eu constructia, dar as vrea totusi o declaratie scrisa , e bine sa fie notariala sau NU. VA MULTUMESC
nu inteleg exact ce vreti sa scrie in respectiva declaratie... daca e vorba de o recunoastere a limitelor proprietatii, se poate face la notar dar va trebuie un expert topo sa va faca masuratorile !
Mai intai buna ziua, si multumesc pt raspuns DLE AvVLADFESAN,nu este vorba derecunoastere a limitelor proprietatii ci de o declaratie a vecinilor ca sunt de acord ca numai eu sa construiesc gardul, dar atunci eu sunt proprietarul garduluinu vreau sa se prinda cu vrio constructie de gardul meu. Cum ,care este procedura legala,sa nu fie mai tarziu neintelegeri intre noi vecinii.Dl avocat ,va multumesc si multa putere de munca.
Actiune de granituire?
pinuta
Buna ziua! Am o problema cu vecinii in ceea ce priveste limita proprietatii. Am cumparat un teren in anul 2008. Vechiul propietar avea titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)