avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea fondului funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea fondului funciar

buna ziua !!!!parintii mei au un teren expropriat de c.a.p. care nu a mai fost retrocedat.mentionez ca este ocupat de exploatarea miniera si cei de la primarie le-a spus ca nu pot sa le dea acte pt el pana nu se retrage miniera si il vor da in folosinta dar poate ar fii trebuit sa primim uzufruct. as vrea un raspuns ,ce pot sa fac sa fim pusi in posesie? va multumesc mult!!!!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:13, 26 Ianuarie 2012
ar trebui sa va dea in echivalent alt teren cu aceeasi valoare sau sa va despagubeasca pentru lipsirea de folosinta a terenului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa faca tatal cu mostenirea ? oanaportar oanaportar In urma unui proces de reconstituire a dreptului de proprietate asupra terenului ramas dupa decesul bunicilor, cf. Legii nr.18/1991, Primaria a eliberat ... (vezi toată discuția)
Lege 10 + lipsa de folosinta dumitru2000 dumitru2000 in 2006 avem o hotarare definitiva si executorie prin care se acorda despagubiri pentru un imobil-teren pe legea 10. imobilul a fost trecut fara titlu in ... (vezi toată discuția)
Restituire teren ? oanaportar oanaportar Tatal meu si matusa, mostenitori ai bunicului s-au judecat ANI DE ZILE ( 1991-2007) cu Comisiile de Fond Funciar pt. a li se reconstitui dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)