avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dosar nerezolat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dosar nerezolat

buna am si ieu urmatorea nemulumire acum trei luni sotia mea a avut un accident ,si in seara asta am primit un maill spunind ca dosarul de daune a fost respins zicind ca pagubele nu au fost atunci facute cum pot sa imi primesc bani pe dauna ce trebuie sa fac?#-o
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 20:24, 3 Februarie 2012

:(
O mica sugestie... daca nu ati specificat nicaieri la dosar adresa de email.... ci doar ati dat-o inspectorului de daune.
Asteptati sa treaca termenul de 3 luni de zile de la data avizarii si apoi depuneti cerere de despagubire fara a recunoaste ca vi s-a adus la cunostinta stadiul dosarului prin email sau fara sa recunoasteti ca va apartine acea adresa de email.
sigur ca nu am specificat adresa de maill in dosar ............
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
alinmihut, utilizator
In cazul acesta stati linistit si asteptati sa treaca timpul... adica 3 luni de la avizarea dosarului... apoi faceti o cerere de despagubire insotita de un deviz de reparatie si solicitati numar de inregistrare....specificati clar ca sunt obligati la plata daunei in tremen de 10 zile.
Indicat dupa cele 10 zile este sa le faceti si o reclamatie la CSA pentru a le limita posibilitatea de a reactiona negativ.... la aceea reclamatie va folositi de faptul ca nu va anuntat nimic in termenul de 3 luni.... asta daca nu va platesc intre timp...
Aici trebuie sa mergeti pe greseal lor.

Alte discuții în legătură

Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)
Bcr asigurari, neplata la 3 luni robertto_robertto robertto_robertto buna ziua ! am si eu o problema lagata de neplata unui dosar de dauna la bcr asigurari, accidentul s a intamplat in ianuarie mai precis pe 20.01.2012 am fost ... (vezi toată discuția)
Dobanda conform normelor csa dextar dextar Salutare tuturor masina unui prieten a fost implicat intr-un eveniment rutier in urma cu 1 an si ceva, cei de la firma de asigurari [EDITAT] au refuzat sa il ... (vezi toată discuția)