avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conducere SRL capital de stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conducere SRL capital de stat

Buna dimineata! Suntem un SRL cu capital de stat. Avem un director care conduce unitatea in baza unui contract individual de munca si a unui contract de performanta anexa la contractul individual de munca. Conform OUG 79/2008 directorul trebuia sa asigure conducerea societatii in baza unui contract de mandat insa nu aveam acest lucru.Conform nou aparutei OUG 109/2011 nu mai este obligatoriu contractul de mandat, cel putin asta am inteles noi. Cine ma poate lamuri, trebuie sau nu trebuie contractul de mandat, iar societatea trebuie sa aiba un consiliu de administratie sau nu? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vasilut , utilizator 11:02, 7 Februarie 2013
la SRL nu este obligatoriu consiliu de administratie si nici contract mandat
intrucat ma confrunt cu aceasta situatie , va rog sa imi spuneti si mie temeiul legal al afirmatiei d-stra; sa inteleg ca oug 109/2011 nu este valabila si pentru srl?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract director economic andrei_alex andrei_alex Directorial ec al unei societati cu capital de stat ce fel de contract poate avea?Individual sau de mandat? (vezi toată discuția)
conducerea unei sa se face de catre un administrator sau de catre un director? malacka malacka Lucrez la o societate pe actiuni, care are ca actionar unic Con siliul Local. Potrivit Legii 31/1990 privind societatile comerciale, conducerea unei SA ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug 109/2011 ancabanciu ancabanciu Buna ziua. La o societate comerciala in subordinea consiliului local, care este condusa de un consiliu de administratie format din 4 membrii si un presedinte ... (vezi toată discuția)