avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aflare numar dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aflare numar dosar

Buna ziua,

Cum se poate afla numarul uni dosar penal din anul 2001.Am fost la tribunal sa fac o cerere pentru o copie la o sentinta si nu am decat numarul sentintei pe cel al dosarului nu il gasesc..nu am citatia si nici un alt document in care sa il gasesc...cei de la tribunal nu imi pot elibera respectivul document dara acest numar..

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:25, 27 Ianuarie 2012
solicitati sa va copieze sentinta de la mapa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Doresc sa gasesc o sentinta pronuntata de tribunalul bucuresti in 1994, intr-un dosar in materie comerciala Andrei_I Andrei_I Buna ziua, Doresc sa gasesc o sentinta civila mai veche (1994) pronunata de catre Tribunalul Bucuresti intr-un dosar in materie comerciala. Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Hotarîre de divort 1964 mikyduta mikyduta Cum pot obtine o copie dupa o hotarire de divort din anul 1964, pierduta,mentionez ca nu stiu numarul de dosar si nici numarul sentintei. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)