Ce pot face in situatia in care nu am primit inca (azi e in 27.01.2012) salariul pe luna decembrie? Eu merg in continuare la serviciu dar ni se spune ca nu sunt bani de salarii? Data salariului in contractul de munca este 11 ale lunii.
Angajatorii nu or fi avand viata usoara dar noi din ce traim? Daca mrg cu acest raspuns la banca, la gaze , la lumina sau il spun copilului cand imi cere de mancare se rezolva problema?
Ma gandesc sa fac cheta la serviciu sa-i dau patronului poate nu are bani de paine ca el e in top 300.
ITM-ul a fost sesizat de noi toti ,ca suntem 10000 de salariati si a fost obligat sa plateasca salariile in maxim 48 de ore dar nu-i pasa ca el e mai presus de lege si cum a facut cu Rompetrolul asa isi bate joc si de noi cei de la MIC.RO retail si este considerat primul cel mai bogat om al Romaniei. Cum? Pe amaraciunea si munca celor peste 10000 de salariati pe care nu i-a platit din decembrie stiind ca nu are nimeni ce sa-i faca. Asta e ROMANIA!!!!
Sesizati inca o data ITM-ul ... in sesizare mentionati ca angajatorul nu a respectat planul de masuri trasat de catre aceasta institutie ..
In acelasi timp promovati si actiunea in instanta ... chiar daca este vorba despre D.P. , acesta va trebuie sa se supuna hotararii judecatoresti pronuntate de catre o instanta.
Preaviz
dina20ro
lucrez la filiala m hunedoara, si sunt in preaviz pana pe data de 26.01.2012, deoarece dl d.p. nu mai are bani de investit, si ni s-a asigurat ca pana in ... (vezi toată discuția)
Demisie
nico_n
Buna ziua,
Vreau sa va spun ce mi s-a intamplat la ultimul loc de munca.
Am lucrat in perioada ianuarie-februarie la o firma, de proba, fara contract de ... (vezi toată discuția)