Ce pot face in situatia in care nu am primit inca (azi e in 27.01.2012) salariul pe luna decembrie? Eu merg in continuare la serviciu dar ni se spune ca nu sunt bani de salarii? Data salariului in contractul de munca este 11 ale lunii.
multumesc pentru raspuns dar cred ca lui D.P. nu-i va face nimeni nimic. Nu stiti cum suntem priviti cand ne plangem la autoritatile statului. Parca am fi cersetori dar nimeni nu stie cat am muncit in aceste magazine si majoritatea am fost seriosi. Dar nu ne vom lasa ca suntem multi si nu-i va merge. Multumesc
Cat despre hotararea judecatoreasca pe care ar trebui s-o respecte credeti ca ar face-o? Cu Rompetrolul a facut-o? Cu "Adevarul" care l-a falimentat si pe acesta si a caror angajati au patit la fel credeti ca a respectat vreo lege? Nu uitati ca suntem in Romania. D.P. va respecta legea cand se va intoarce Vlad Tepes!
Am uitat sa va spun ca nu ne-au dat salariile pe 27 asa cum ne-au zis dar va vedea el luni ca desi mic.i suntem multi si puternici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Din pacate, cunosc situtaii in care D.P. si firma la care ati fost angajata au fost sanctionati de catre ITM pentru nerespecatrea legislatiei cu privire la relatiile de munca.
Prin urmare, potrivit art.16 alin.2 din Constitutia Romaniei, nimeni nu este mai presus de lege. ... eu , totusi, am inca incredere in justitie in ceea ce priveste solutionarea litigiilor de munca.
Asa este , firma la care lucrez a fost sanctionata de f multe ori asa cum cunoasteti, dar ceea ce cred ca nu stiti este ca , desi sanctionati, nu au respectat in continuare legea.
Eu va multumesc pentru incurajari, iar daca legea pamanteasca nu-si va avea efectul, cea divina va avea sigur un efect....cand nici nu se vor gandi cei ce-si bat joc de atatia oameni.
Va multumesc.
Preaviz
dina20ro
lucrez la filiala m hunedoara, si sunt in preaviz pana pe data de 26.01.2012, deoarece dl d.p. nu mai are bani de investit, si ni s-a asigurat ca pana in ... (vezi toată discuția)
Demisie
nico_n
Buna ziua,
Vreau sa va spun ce mi s-a intamplat la ultimul loc de munca.
Am lucrat in perioada ianuarie-februarie la o firma, de proba, fara contract de ... (vezi toată discuția)