avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societate din Romania poate emite fila cec catre ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societate din Romania poate emite fila cec catre societate din strainatate?

o societate din Romania poate emite o fila cec catre un furnizor din strainatate? sau acestea circula doar pe teritoriul Romaniei?
Cel mai recent răspuns: oana23cris , utilizator 08:40, 30 Ianuarie 2012
In principiu da. Problema ar fi la incasare, deci de relatiile dintre cele doua banci: a dvs. si cea a furnizorului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Cec- lipsa disponibilitati dpasztor dpasztor Am dat unui furnizor ca si garantie un CEC format vechi cu suma de 20 000 ron, eu aveam o datorie la furnizorul respectiv de 4200 ron. a intordus fila cec in ... (vezi toată discuția)
Fila cec gabi63 gabi63 Buna ziua, doresc un raspuns la o problema. Sunt actionar si angajat in functia de director la o firma de constructii, iar anul trecut in luna martie firma a ... (vezi toată discuția)