avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data de la care produce efecte-REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data de la care produce efecte-REVISAL

Bun aziua.
Daca un CIM este operat in revisal si transmis in data de 27.01.2012, iar data de inceput a respectivului contract este 30.01.2012, care este data de la care produce efecte? 27.01.2012 sau 30.01.2012?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 27 Ianuarie 2012
Data de la care se produc efectele este prima zi de activitate cf cim adica 30.01.2012.
Nu inteleg de ce exista si obtiunea asta de "data la care produce efecte"...
Exista posibilitatea sa produca efecte si in vreo alta data decat data primei zile de lucru? Mi se pare redundant....
Sau poate exista ca sa gresesc eu in completarea revisalului, crezand ca data la care produce efecte trebuie sa fie aceeasi cu data la care a fost inregistrat contractul.
In cazul c.i.m., data la care produce efecte trebuie sa fie aceeasi cu data la care incepe activitatea salariatul ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data la care produce efecte - revisal Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la data la care produce efecte adaugarea unui contract in REVISAL. Parerile sunt impartite. Unii spun ca data la ... (vezi toată discuția)
Completare revisal carmenbn carmenbn Am de transmis un concediu fara plata la REGES,asta fiind prima inregistrare pe care o transmit eu.Am instalat REVISAL-ul,am introdus datele,dar nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Angajarea aceluiasi salariat dupa incetare cu acordul partilor bvr bvr Buna ziua! Doresc sa va prezint o situatie ma rar intalnita, dar si sa va cer un sfat. Unul din salariatii firmei a depus ieri, 05.06.2014 cerere de ... (vezi toată discuția)