avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... subventia pe hectar
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

subventia pe hectar

nu mi-am primit subventia pe teren ptr anul 2011 nici prima transa desi nu am nici un fel de problema la dosar si am inteles ca ieri si astazi 26-27 ian 2012 multe persoane au luat si transa a 3-a inca 200 lei pe ha;) ma numesc irimescu ioan com poiana stampei judetul suceavasi astept va rog frumos un raspuns
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
lenuska, utilizator
Cel mai recent răspuns: lenuska , utilizator 16:33, 30 Ianuarie 2012
Cel mai bine e sa contactati direct centrul zonal de care apartineti si sa le explicati problema dumneavostra.
am incercat dar mi s_a spus doar sa am rabdare si sa astept fara o alta explicatie!!mi_au tot dat nr de telefon si m_au pasat ca pe o minge de la un sediu la altul si de fiecare data acelasi raspuns,aveti rabdare va rog!!!astept un alt raspuns va rog dak se poate.va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)
Abuz in acordarea ajutorului de plata caldura la intretinere irastoica irastoica Salut tuturor! Stati sa vedeti si sa nu credeti! Administratorul meu ma trece la plata intretinerii cu trei persoane desi in apartament sunt numai eu(si ... (vezi toată discuția)
Abuz administrator de bloc george68feb george68feb Detin o garsoniera in care nu locuieste nimeni, deci consumuri .... aproape zero (doar pt. toaleta si spalat pe maini, ocazional). Am apometre (apa calda si ... (vezi toată discuția)