avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... folosire card
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

folosire card

Am facut o plangere penala pentru folosire cardului.Cum pot afla nr dosarului si in ce stadiu este? Plangerea a fost facuta pe1 09 2011.Cam cat dureaza pana se judeca cazul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:40, 27 Ianuarie 2012
Deocamdata nu se judeca, se cerceteaza. Mergeti acolo unde ati facut plangere si interesati-va de stadiul cercetarilor
Am fost la politie acolo unde am depus plangerea si mi-a dat un nr dar cand am intrat pe site nu imi apareadate despre dosar. Alte informatii nu mi-a mai dat mi-a zis doar ca dosarul e la parchet.
Ce asa putea sa fac sa aflu mai multe despre dosar?
Cat timp o sa stea dosarul la parchet?
nu veti gasi nimic pe site, daca e la parchet.. nu-i la judecatorie. Nu stiu cat o sa stea la parchet, ori va duceti sa va interesati ( desi cred ca mergeti degeaba), ori asteptati acasa pt ca veti primi prin posta rezultatul acestei anchete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere lovire si alte violente si distrugere goina4444 goina4444 Buna ziua,am facut o plangere pentru lovire si alte violente,distrugere si amenintare de 4 luni si nu am primit nici un raspuns(au fost audiat ,de asemenea si ... (vezi toată discuția)
O intrebare_plangere penala pentru vatamare nicoleta_85 nicoleta_85 O pers. a fost agresata fizic. Are certificat medical precum ca are nevoie de 40-50 de zile de ingrijri medicale. La acel moment a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Lovire cipriang4s cipriang4s Buna ziua! am si eu o problema : in data de 09/10/ 2009 ma aflam pe proprietatea unei matusii cu mama acesteia bunica mea culegeam nuci, eu fiind cu unchiul ... (vezi toată discuția)