buna ziua
sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata,am ramas insarcinata,am intrat in concediu de crestere a copilului,dupa un an am fost anuntata ca sucursala unde lucrez s-a inchis dar in aceeasi localitate a mai ramas o sucursala deschisa.pe 6 martie ar trebui sa ma reantorc la serviciu.norocul meu este ca pe postul unde ar trebui sa ma intorc ,colega mea trebuie sa plece si ea in cresterea copilului si asa mi-am facut si eu ''loc''.problema este ca angajatorul ma primeste inapoi dar doreste sa-mi modifice contractul de munca pe perioada determinata ca atunci cand colega se va intoarce sa aiba postul asigurat.chiar nu vreau sa-mi schimbe contractul si din cate am citit nici nu trebuie sa faca acest lucru.angajatorul justifica aceasta schimbare de contract spunandu-mi ca daca sucursala in care am lucrat a fost inchisa pentru a-mi continua activitatea la aceeasi firma trebuie resemnat un alt contract dar eu ma intorc la aceeasi firma care si-a restrans activitatea.va rog mult astept un raspuns avand in vedere ca ar trebui sa-mi reiau activitatea incepand cu data de 15 feb.2012.multumesc anticipat
1. La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
2. Modiificare c.i.m. se face numai cu acordul partilor ... este doar o masura de protectie , intrucat din spusele dvs sucursala unde ati lucrat s-a inchis , fapt ce ar determinat concedierea dvs....