pe data de 19 dec 2011 un individ cu masina a intrat pe contrasens xi ma lovit fara sa frineze. a venit politia la pus sa sufle a iesit 0,9 la dus la spital si a iesit 2% in singe , eu am picior rupt in 3 iar fata rupte maxilare nas rupt hematon la cap plus alte facturi. am stat 72 ore in terapie intensiva ,am 60 de zile piciorul in ghips plus alte operatii de acum incolo la fata si picior .obtin peste 100 zile spitalizare uri este ca nu a venit o data la mine sa ma intrebe cum ma simt dupa accdent. are sanse sa faca puscarie?? ce ar trebui sa fac momentan nu ma pot deplasa,va pup.
Strîngeţi şi păstraţi absolut toate dovezile privind cheltuielile pe care le efectuaţi cu tratamentul D-vs., pentru a le putea recupera de la făptuitor pe calea acţiunii civile.
Interesaţi-vă la poliţie de numărul dosarului de urmărire penală şi trimiteţi un înscris prin care arătaţi că înţelegeţi să vă constituiţi parte civilă în cauză.
Nu se poate aprecia asupra pedepsei - dacă va executa efectiv sau va primi suspendare, depinde de circumstanţe, dar va primi cu certitudine o pedeapsă cu închisoarea.
au fost cei de la politie la mine am facut cerere pt al da in judecata, mia venit un avocat la mine acasa si mam intels cu el sa se ocupe de tot dosarul meu iar pe 1 sau 2 februarie mergem la notar sa il legalizez in dosar. eu nu am voie de la doctor sa pun piciorul in pamint abia pe 20 februarie imi scoate ghipsul dupa care ma opereaza la picior plus ca mai am cu fata si maxilarele foarte mult de lucru.
eu am dosar la iasi la politia judiciara cind am fost dus la terapie intensiva sau autosesizat iar in momentul in care eu terin cu spitalizarea ei politia judiciara imi elibereaza acel act cu numerele de zile .
Termenul de depunere a plangerii impotriva vinovatului, este de 2 luni de la accident.Despagibirile vor fi acordate de firma de asigurare la care masina implicata in accident a fost asigurata RCA.