avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declaratia 100 - ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declaratia 100 - ONG

Pentru un ONG era necesara depunerea Declaratiei 100(care a avut termen 25ianuarie)?
Intreb aceasta deoarece obligatiile catre bugete sunt declarate acum prin Declaratia 112!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:01, 28 Ianuarie 2012
Cred ca nu are legatura declaratia 100 cu declaratia 112. Din ceea ce am citit eu pana acum.

Declaratia 100 se depune pemtru impozitul pe profit.

www.avocatnet.ro/content/art...

Pentru o buna lamurire, poate ca e mai bine sa precizati ce anume contributii sociale sau impozite aveti de declarat la stat? Aveti contracte de munca sau alte contracte pe drept de autor pe ong?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 100 102 crislor crislor buna ziua ,va rog sa ma ajutatii la declaratie 100,102 cum sa completez impozitul pe venit din salarii la care rind intra si restul de obligatii in cont unic ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 si relevanta pe care o are la calcularea pensiei Ruxandra82 Ruxandra82 Daca declaratiile la sanatate ,CAS si somaj sunt corecte iar declaratia 100 este dusa la finante in zero in ce mod ma afecteaza asta la calculul pensiei?Va ... (vezi toată discuția)
Formular 010 Praipan Praipan Buna ziua! Stie cineva cum se completeaza formularul 010 pt ONG-uri. Am intrebat deja 3 contabili si nu m-a lamurit nimeni... Multrumesc PS: Puteti oferi ... (vezi toată discuția)