avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de servicii medicale de urgenta gratuite ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de servicii medicale de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat?

Pot beneficia de servicii de urgenta gratuite in conditiile in care sunt asigurat ?
Am alunecat si am o problema cu un picior entorsa sau chiar fractura iar in wekend nu are cine imi elibera adeverinta de la serviciu si as merge la urgenta dar nu prea stiu care sunt procedurile
Cel mai recent răspuns: Tania3 , utilizator 09:38, 30 Ianuarie 2012
Corect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare cml si expertiza constantin_nicu_cl constantin_nicu_cl Prin decizia I.C.C.J nr 1952/22.03.2005 am fost condamnaat definitiv pentru savarsirea infractiunii de cercetare abuziva.La dosar a fost depus un certificat ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila victime ulterioare PopescuAdam PopescuAdam Buna ziua, Va povestesc o situatie putin complicata si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi: Logodnica mea face naveta cu ocazie. Intr-o zi, dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)