avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim retro
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim retro

buna seara!
va rog informati-ma daca se poate inreg. un contract de munca retroactiv pt.a putea beneficia de indemnizatie crestere copil,eu ar trebui sa nasc in oct.iar cim ar tb.sa fie inreg.din noi.2011.mentionez ca in oct.2011 s-a incheiat plata indemnizatiei pt.primul copil acum fiind vb.de al doilea(in caz ca e relevant!)
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 29 Ianuarie 2012
camille a scris:

buna seara!
va rog informati-ma daca se poate inreg. un contract de munca retroactiv pt.a putea beneficia de indemnizatie crestere copil,eu ar trebui sa nasc in oct.iar cim ar tb.sa fie inreg.din noi.2011.mentionez ca in oct.2011 s-a incheiat plata indemnizatiei pt.primul copil acum fiind vb.de al doilea(in caz ca e relevant!)
va multumesc!

Mare e gradina Domnului !!! Se poate, la noi se poate orice.... Dar va intreb: va asumati amenda angajatorului (numa 3.000 lei), contributiile, impozitul si penalitatile aferente? Sa nu mai vorbim de declaratiile rectificative ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
leuca_luminita, utilizator
Nu se poate. Contractul incheiat trebuie inregistrat in registrul electonic al salariatilor si transmis la ITM cel tarziu cu o zi inainte de inceperea activitatii.
camille a scris:

buna seara!
va multumesc!

Da, se poate face asa ceva sub riscul sanctionarii angajatorului .... in acest sens, angajatorul este pasibil de o sanctiune contraventionala destul de mare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie tobadaniela tobadaniela as avea si eu eu nevoie de un sfat pe care nu il pot avea de la casa de pensi.sunt la postliceala in anul 1,am inceput scoala pe 15 septembrie.am ramas ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie daca... misslucky misslucky Am lucrat din 2007 pana in nov 2011 din nov 2011 pana in iunie 2012 am fost in somaj,din iunie pana in sept 2012 am lucrat cu carte de munca si din ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil annk07 annk07 Doresc sa aflu mai multe despre aceasta conditie privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului: se afla in perioada de 3 luni de la incetarea unui ... (vezi toată discuția)