avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Penalizare la rezilierea contractului cu o firma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Penalizare la rezilierea contractului cu o firma cablu+telefonie+internet

Doresc sa stiu daca se plateste tva la o penalizare stipulata in contract, in cazul in care doresc renuntarea la contract mai devreme ( ex. in contract se mentioneaza doar ca se va plati 50 euro ).

[Editat - va rog nu mai scrieti cu litere mari, se citeste greu. Multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: mironiulian , utilizator 10:44, 29 Ianuarie 2012
cititi clauzele din contract si vedeti cum se aplica penalitatea
da, se plateste taxa+ tva pt rezilierea contractului daca sunteti in perioada contractuala

daca platiti cu intarziere facturile de telefonie acele penalizari sunt scutite de tva
am fost si eu in cazul tau o data ce ai semnat contractu si dupa un an te trezesti sa vezi ce scrie pe contrac inainte de a semna trebuia sa stii ce faci si daca reclami nu te poate ajuta nimeni de ce din cauza contractului legile se bat intre ele si daca ai fost rau platnic cu facrurile , din start ai pierdut .:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizorul nu respecta legea 161/2010 copariu copariu AM UN CONTRACT LA [EDITAT] PENTRU SERV DE DATE ( MODEM + INTERNET ) VALABIL PANA IN NOIEMBRIE 2011 ; AM FOST LA [EDITAT] SI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA PLATESC O ... (vezi toată discuția)
Contestare lista de plata ContSters205948 ContSters205948 DE la ce suma se bag penalizari la ASOCIATIEI ca presedintele si contabilul au spus orice suma se penalizeaza daca nu platesti este adevarat.DIN cite sa auzit ... (vezi toată discuția)
Tva la penalitati? bestb bestb Salut! Am nevoie de un raspuns urgent cu privire la colectarea tva la penalitati. Am antecontract cu un client pentru vanzarea unui apartament, in care se ... (vezi toată discuția)