avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatiei de somaj

Buna ziua! Momentan nu sunt in tara, si a incercat mama sa ridice ajutorul meu de somaj de la posta cu o imputernicire facuta de mine. Personalul nu foarte dragut de la Oficiul postal a spus ca tebuie semnata de notar...si a refuzat sa mai acorde alte informatii. Daca semnez imputernicirea in Croatia unde sunt la un notar e valabila in Romania? Sau daca trimit o solicitare pot primi ajutorul de somaj in contul meu bancar? Mentionez ca e prima data cand primesc ajutor de somaj.....si este aferent lunilor noiembrie si decembrie. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 29 Ianuarie 2012
Este valabila, insa ar trebui sa fie redactata in limba romana, astfel incat mama dvs sa nu mai umble pentru traducerea si legalizarea acesteia ...

De asemenea, puteti trimite o notificare AJOFM-ului sa va achite indemnizatia de somaj direct in contul dvs ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)
Procura micela23 micela23 buna ziua. va rog sa-mi raspundeti la citeva intrebari legate de procura: o persoana din italia vrea sa-mi trimita o procura prin care sa-l imputernicesc in ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere si ajofm annabell annabell Pensia de intretinere a minorului i se retine tatalui copilului din somaj, dar AJOFM trimit aceasta pensie prin mandat postal, si pentru ca nu locuiesc la ... (vezi toată discuția)