avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

buna ziua.
va rog sa-mi raspundeti la citeva intrebari legate de procura: o persoana din italia vrea sa-mi trimita o procura prin care sa-l imputernicesc in vederea obtinerii unor acte legate de apostilare,notariat etc.daca trimit prin fax datele mele personale(buletin de identitate) sunt valabile la realizarea procurei sau nu?procura din italia trebuie apostilata ca sa fie valabila in R.Moldova?daca o primesc, trebuie sa o legalizez la notar sau nu?
va rog sa-mi raspundeti. multumesc anicipat.
Daca dvs. trebuie sa imputerniciti o persoana pentru ca in numele si pentru dvs. sa "obtina acte legate de apostilare"...etc. atunci dvs. trebuie sa trimiteti/incheiati o procura la notar.

Procura va fi tradusa de un traducator autorizat (eventual legalizata) in limba tarii unde va fi folosita.

Sper ca am dedus corect sensul intrebarii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de divort monicabozsoki968 monicabozsoki968 sunt divortata din 2003 prin sentinta judecatoreasca definitiva.in 2004 mi-am schimbat certificatul de casatorie cu certificat de casatorie de tip european ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vinzare imobil julius jr julius jr Fratele meu locuieste in Italia. La plecare mi-a facut o procura pentru administrarea bunurilor lui.Acum doreste sa vinda imobilul di Romania al carui ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)