Buna ziua, am anumite nelamuriri cu privire la calculul indemnizatiei de crestere a copilului. Va dau cateva date din fluturasul de salariu: Total venituri brute-1808, Venituri impozabile-1487, salariu net-1272. Va rog sa-mi spuneti carui venit i se aplica cota de 75% pentru calculul ICC pentru 2 ani, si daca se mai calculeaza alte impozite si scazaminte la respectiva suma.
- Media se face pe ultimile 12 luni sau ultimile 6 luni? Mai convenabil ar fi pe ultimile 12 luni intrucat media salariilor ar fi mai mare pt ca au fost doua joburi simultan pe o parioada de vreo 4 luni. Daca mi-ati mai putea da alte sfaturi pentru a avea ICC cat mai mare v-as fi recunoscator. Multumesc anticipat.
Venit net realizat
renata84
Am si eu o nelamurire mai complexa: am intrat in concediu de risc maternal. Ce salariu voi primi? Am citit in OUG nr. 96 din 14 octombrie 2003 ca cuantumul ... (vezi toată discuția)
Oug 79/2017
lllllllll
Dupa intrarea in vigoare a OUG79/2017 angajatorul a schimbat salariul brut/ respectiv venitul net, in sensul ca au scazut pe fluturas, adaugand in schimb o ... (vezi toată discuția)