avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA plateste impozite si daca nu produci nimic?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA plateste impozite si daca nu produci nimic?

Sunt somer si am de gand sa-mi fac PFA. Insa ce nu am inteles pana acum ar fi urmatoarele. Sa spunem ca nu voi produce nimic, dar nimic.Nu voi avea nici un contract un an de zile. In acest caz tot voi plati asigurarile sociale, cas, si alte taxe la stat?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 21:01, 29 Ianuarie 2012
Nu daca depui 220 pe zero.
George1962 a scris:

Nu daca depui 220 pe zero.

Imi spuneti si mie unde ati depus dvs, 220 pe zero , v-au primit-o?
La sectorul 4 au primit-o. Oricum au obligatia sa primeasca, tot dar atentie cind depui 200 sa fie tot pe zero la venituri (la cheltuieli poti sa pui cit ai cheltuieli deductibile justificate cu facturi).
Multumesc frumos. Eu nu ma pricep deloc, dar voi invata. Cand spuneti 220 asta inseamna ANAF sau si casa de sanatate, cas ???
ANAF. Se descarca de pe site-ul ANAF-asistenta contribuabili-toate declaratiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 - pfa norma de venit ipi ipi Declaratia 220 trebuie oare depusa pt. un PFA infiintat in 2010? (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declarative pfa luputiti luputiti Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA, fara TVA si fara norma, in idea ca daca lucrez o perioda de timp, sa platesc impozit pe ce am realizat. Sint ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)