avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC pentru PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC pentru PFA

buna ziua,mi-am infiintat anul trecut pfa pt comert.care este venitul care se ia in considerare pt a beneficia de indemnizatie pt crestere copil?avand in vedere k o sa nasc in decembrie 2012,adik anul acesta.se ia in calcul venitul pe 2011 sau pe 2012?si activitatea o intrerup inainte sau dupa ce nasc?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 29 Ianuarie 2012
Veniturile care se iau in calcul sunt cele realizate in perioada decembrie 2011 - decembrie 2012 .... activitatea se va intrerupe odata cu intrarea in CCC.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de indemnizatia de bebe buburuza22 buburuza22 1) as avea o intrebare..oare la ce institutie ar trebui sa ma adresez pt k nu sunt sigura k o sa primesc indemnizatia pt cresterea copilului; mai precis eu ... (vezi toată discuția)
Noua indemnizatie crestere copil si_monna si_monna Buna ziua! Am cateva intrebari legate de indemnizatia de crestere copil. Eu trebuie sa nasc in februarie 2011 si as dori sa stiu daca se calculeaza ... (vezi toată discuția)