avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Buna ziua,as dori sa stiu la cat timp din momentul angajarii poti beneficia de asigurarea de sanatate.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:12, 30 Ianuarie 2012
Perioada de referinta luata in calcul,este ianuarie 2007-ianuarie 2012.In tot acest interval aveati obligatia sa platiti asigurarea la sanatate.Ati platit pt perioada 2007-2008,mai apoi dupa data demisiei din 2008 pana in decembrie 2011 nu puteti face dovada achitarii contributiei.In acest caz,da,trebuie sa platiti retroacvtiv,chiar daca nu ati beneficiat de servicii medicale in acest interval.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire plata cass MocanuMirela MocanuMirela Buna ! Sunt angajata Ministerului Învățământului din Romania, lucrând ca profesor în Italia, Am permis de sedere permanent ,domiciliu și ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate edigeorge edigeorge Sunt din jud Olt,mergand la casa de asigurari de sanatate pt vizarea adeverintei de angajat[pt medicul de familie] nu mi s-a pus viza pana nu achit doua luni ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate-cas clariteea clariteea In 2010 am incheiat un contract de asigurare de sanatate.Am platit ptr. 6 luni in urma si am primit adeverinta de asigurat.De circa 8 ani nu mai lucrez, sant ... (vezi toată discuția)