avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

pot obtine custodia unui minor , a carui mama ( fosta sotie ) a parasit tara ( CASTELLON SPANIA ) fara acordul meu , si nu are ocupatie sau domiciliu , intretinand raporturi sexuale contra unor sume de banii , avand ca inscris declaratiile actualului concubin , care imi spune sa imi salvez minorul deoarece il lasa sa doarma la o prostituata si un proxenet noaptea ? sunt disperat am deschis actiune in instanta mi se spune ca e lipsa de procedura , si avocata ei depune mii de scuze si amanari de 4 luni la dosar , MA POATE INDRUMA CINEVA ?
Cel mai recent răspuns: darie stefan , utilizator 02:27, 1 Februarie 2012
Puteti obtine stabilirea domiciliului copilului la dvs, nu custodia.Daca sunteti deja in proces, inseamna ca ati formulat o cerere la instanta, dar nu pentru custodie, ci pentru stabilire domiciliu minor.
Daca minorul are peste 10 ani, va fi audiat de instanta pentru a se vedea cu cine vrea si el sa stea.
Lipsa de propcedura este cu citarea paratei, probabil ca nu-i stiti adresa exacta din Spania.
Puteti folosi citarea prin mica publicitate si afisarea la usa judecatoriei.
Va sfatuiesc sa consultati un avocat, nu puteti rezolva problema pe forum.


Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
Marcel Mihalache, Avocat
buna seara ,
cu respect fata de dvs,dar o asemenea cauza pentru stabilirea domiciliului minorului care deja a parasit tara cu mama este destul de dificil si delicat ,contactati un avocat care va poate ajuta bafta .
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor leyre leyre Buna ziua!As vrea sa stiu daca pot cere mutarea domiciliului fiului meu cu mine in Spania,de aici din străinătate. In urma unei relatii de concubinaj am.un ... (vezi toată discuția)
Vrea sa vina acasa ContSters71776 ContSters71776 sora mea se afla de trei ani in spania unde a nascut recent o fetita. tatal copilului e tot roman dar nu sant casatoriti legal iar relatia lor merge din ce in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, custodie comuna, domiciliul stabilit la mama ciorba ciorba Sotia pleaca in strainatate sa se vada cu concubinul si sa lucreze acolo, fetita noastra va ramane in tara. 1.In ce conditii poate parasii mama tara, daca ... (vezi toată discuția)