avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune?

Am si eu o problema...am vandut un telefon pe .......teleofnul a mers si cand a ajuns la destinatar..nush cum sa intamplat nu i sa mai aprins ecarnul si acuma ma ameninta ca ma dat la politie..ce sa fac?care pot fi urmarile ?ms
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 08:59, 30 Ianuarie 2012
Buna seara,

Puteti sa restituiti suma pe care ati incasat-o si va recuperati telefonul de la cumparator. Asta ca sa evitati o reclamatie la politie, care se poate finaliza cu un dosar de inselaciune.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
bine da el nu mai imi rsp si dinalea ca mo dat la politie...ma pot trezi cu politia la usa?
greu de crezut, mai probabil o citatie pentru a va prezenta la sediul politiei pentru audiere, in cazul in care s-a facut dosar penal.
Iar la politie incercati sa ajungeti la o intelegere cu respectivul, astfel incat sa isi retraga plangerea depusa impotriva Dvs.
Trimiteţi o notificare către persoana respectivă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, arătând care au fost circumstanţele concrete (că telefonul era funcţional la plecarea de la dumneavoastră), şi că sunteţi dispus să primiţi înapoi telefonul şi să restituiţi suma primită cu titlu de preţ.

În situaţia în care se va ajunge să fiţi citat la poliţie, arătaţi confirmarea de primire şi originalul notificării (vă păstraţi un exemplar), explicaţi exact ce s-a întâmplat şi nu vor fi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal inselaciune mikke12i mikke12i Buna ziua , am vandut si vand produse pe okazii,ro fara a avea probleme pana in acest moment cu clientii nemultumiti , unul dintre ei mi a facut bucuria de a ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru alta persoana Iulia Zaharia Iulia Zaharia Buna ziua. Am primit astazi o citatie pe numele meu si datele mele personale, calitate de martor intr-un caz de inselaciune, pt prezentare pe 12.11.2019. Am ... (vezi toată discuția)
comunicare citatie venita pe numele unui angajat buna ziua! avem un angajat , care are contractul suspendat . ... Nechifor Catalina Nechifor Catalina Buna ziua! Avem un angajat , care are contractul suspendat . Pe adresa firmei , a venit o citatie ,avand ca destinatar aceasta persoana. Deoarece ,persoana ... (vezi toată discuția)