avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Forma cod fiscal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Forma cod fiscal

Buna ziua!
Tocmai am primit Decizia privind anularea inregistrarii in scopuri de tva.
Mai ramane valabil Codul unic de inregistrare ?
Daca "DA" il voi folosi in completarea facturilor cu sau fara "RO" ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 16:08, 30 Ianuarie 2012
C.I.F. ramane valabil atat tamp cat firma functioneaza
Acesta este atribuit de Administratiile Fiscale Teritoriale, persoanelor juridice, asociatiilor familiare si persoanelor fizice care desfasoare activitati comerciale.
Avand in vedere anularea inregistrarii in scopuri de TVA, de la data deciziei, in orice documente, deci si facturi, unde trebuie sa completati si C.I.F., acesta nu va mai fi insotit de RO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintate-acte inregistrare in scopuri de tva toanca toanca buna ziua, am infiintat o societate comerciala si doresc sa devin platitor de TVA. ce acte trebuie sa depun si unde? multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratie 096 si 010 sau numai 096 Myrabela Myrabela Daca sunt indeplinite conditiile de scoatere din evidenta platitorilor de tva se depun doua declaratii 096 si 010 sau e suficienta declaratia 096. Daca CA ... (vezi toată discuția)
C.i.f c.u.i. programatorcalumea programatorcalumea Am o microîntreprindere care are clienți și în românia și în străinătate. Pe lângă asta sunt și neplătitor de TVA. Am o ... (vezi toată discuția)