avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Infiintare firma in perioada concediului pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Infiintare firma in perioada concediului pentru cresterea copilului

Pot sa imi fac o firma, daca sunt in concediu de crestere a copilului, si sa angajez o persoana care sa se ocupe de firma pana eu termin concediul de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:05, 30 Ianuarie 2012
Puteti sa infiintati firma dar sa nu obtineti venituri pana se termina CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in concediu de crestere a copilului stelutanicoleta stelutanicoleta am voie sa infiintez pfa pentru meditatii daca sunt in concediul de crestere a copilului fara sa intrerup concediul? (vezi toată discuția)
Deschidere pfa ,af sau ii in concediu pentru crestere copil stefy_scumpa stefy_scumpa buna ziua, ma aflu in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa infintez un pf ,af sau ii pentru a ma ocupa de decoratiuni nunti botezuri cum pot ... (vezi toată discuția)
Lucru in timpul concediului de crestere copil chevy81 chevy81 Sunt in concediu de crestere copil si mai am 6 luni pana la terminarea acestuia si doresc sa ma angajez la o alta firma cu contract part time pana la ... (vezi toată discuția)