avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vanzare partiala teren ipotecat catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vanzare partiala teren ipotecat catre banca

Buna ziua, am un credit ipotecar pe locuinta si teren de 2400mp si doresc sa vand 500mp din teren, care este acum teren agricol. Ce argumente trebuie sa aduc bancii, astfel incat sa fie de acord cu scoaterea de sub ipoteca a cei 500mp? As rambursa catre banca valoarea celor 500mp si astfel rata creditului ipotecar ar fi mai mica.

Va multumesc....
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:12, 30 Ianuarie 2012
Vad ca aveti deja pregatite argumentele. Folositi-le cu incredere! De obligat, nu ii puteti obliga decat eventual in instanta printr-o actiune in obligatie de a face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor: intrebare sdenis51 sdenis51 Buna ziua. Sunt garant ipotecar pentru mama mea care a obtinut un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara in anul 2008 si pe care am ajutat-o, ... (vezi toată discuția)
Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie asupra casei construite pe teren ipotecat banca romulus76 romulus76 Am cumparat impreuna cu un partener un teren prin credit ipotecar. Partenerul meu care detine 50% din teren si este coplatitor la credit a construit o casa pe ... (vezi toată discuția)