avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de retenþie al posesorului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de retenþie al posesorului de bunã-credinþã asupra unui bun pierdut sau furat

Buna ziua.
Art. 1910 din vechiul Cod Civ. (referitor la dreptul de retentie conferit posesorului unui lucru furat si vandut in targ) are corespondent in noul Cod Civ. ?
Cel mai recent răspuns: adriannn , utilizator 11:10, 1 Februarie 2012
multumesc. raspunsul dvs. mi-a fost de mare ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator de buna-credinta al unui autoturism cu probleme candra candra As dori un raspuns cat mai rapid, cu multumurile de rigoare, pentru urmatoarea situatie: acum sase luni am achizitionat un autoturism marca straina aproape nou ... (vezi toată discuția)
Masina furata din italia cumparata in romania. ciprian mircea ciprian mircea Buna ziua! Am cumparat in urma cu un an o masina inmatriculata in italia. Aceasta s-a dovedit a fi furata din italia in anul 2006. S-a deschis dosar ... (vezi toată discuția)
Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care ... alex201888 alex201888 Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)