avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand voi putea obtine o pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand voi putea obtine o pensie?

am 52 ani si 3 luni,nu am nici un servici si am 25 ani vechime in campul muncii as dori sa stiu daca pot obtine o pensie anticipata neavand nici un venit de 2 ani de zile si nici nu ma pot aangaja caci toti patronii vor doar tineri?VA MULTUMESC>
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:56, 30 August 2013
Va multumesc pentru promptitudine, as avea nevoie sa-mi spuneti de asemenea pentru o pensie cu diminuare care sunt conditiile si daca as putea sa ma incadrez.
Nu v-am spus nimic de pensia anticipata partiala pentru ca ea se poate solicita tot la varsta de 57 de ani si 1 luna, in iulie 2018, data la care deja puteti beneficia de pensie anticipata, deci fara diminuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Eliana1 Eliana1 Buna ziua, Sunt nascuta in iulie 1961 si am o vechime in munca de 32 de ani si 3 luni. M-ar interesa in ce conditii as putea beneficia de pensia ... (vezi toată discuția)
Cand ies la pensie lili_0761 lili_0761 Buna ziua, ma numesc Bujoreanu Mrcelica, sunt din Galati , nascuta in 07 07 1961 si as dori sa stiu la ce varsta am dreptul sa ies la pensie si care este ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare Lentian Lentian Buna ziua, Sunt nascuta in data de 05.07.1961 si m-am angajat la data de 20.02.1984 si am lucrat pana in data de 28.05.2012..Am fost 1 an in somaj. De 1 an ... (vezi toată discuția)