avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare personal ANIF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare personal ANIF

Toti angajatii ANIF au primit preaviz , aceasta societate desfiintandu-su prin Ordonanta de Guvern (cu 29.12.2011). In locul acesteia s-a infiintat Agentia de Imbunatatiri Funciare, care a preluat patrimoniul si o treime din angajatii ANIF.
Problema este ca desi ultima zi lucrata in cadrul ANIF a fost 28.12.2011, nici pana in prezent personalul preluat de Agentie nu a semnat contract de munca cu Agentia, desi zilnic acestia desfasoara activitate in folosul Agentiei.
Muncitorilor li se spune ca vor semna aceste contracte, ca ei sunt pontati pe intreaga perioada lucrata (deci de la 29.12.2011 si pana in prezent...), dar nu stiu daca acest lucru este legal.
In consecinta, as dori sa stiu daca exista posibilatea ca personalul ramas sa primeasca salariul pe perioada cat a lucrat efectiv pentru Agentie (desi nu s-au semnat contracte de munca)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 30 Ianuarie 2012
Exista posibilitatea sa primeasca salariul pentru perioada lucrata ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! in timpul preavizului se poate desface cim cu acordul partilor? ContSters146823 ContSters146823 Sunt salariata a Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare RA. În baza prevederilor art.1 alin.(1) din O.U.G. nr. 82/2011 prin care se dispune ... (vezi toată discuția)
Este posibila incetarea cim cf. art. 55 lit.c in ultima zi de preaviz? ContSters146823 ContSters146823 Daca angajatul in ultima zi de preaviz cere desfiintarea CIM cu acordul partilor, preavizul fiind dat in conformitatae cu art 65-68 , este corect sa-i incetam ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare activitate Andronache Ilie Andronache Ilie Salut tuturor . Cu respect ,as dori si eu un sfat. Am lucrat la o firma nationala cu sediul in Bucuresti.Postul care trebuia sa il ocup dupa interviu era la un ... (vezi toată discuția)