avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte pierdute

buna ziua. cunosc o persoana care nu are locuita nu are nici unde sta , doarme in scari de bloc etc pe unde apuca , si a ramas fara actele de identitate , fara buletin, fara certificat de nastere, de prin 2005 nu le mai are actele, neavand bani si un domiciuliu nu a mai fost sa isis faca actele cum las putea sa il ajut sa isi faca actele, pt ca as vrea sa il iau sa stea la mine ca ne ajuta la muncile in gospodarie ..., si as vrea sa ii fac sa aibe si el actele (buletinu si certificatu de nastere)
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 16:46, 30 Ianuarie 2012
Pentru certificatul de nastere cerere la primaria care a eliberat acest certificat pentru a-i fi eliberat altul.Pentru c.i. trebuie luat in spatiu de o persoana-dvs.de ex.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
andymaurul, utilizator
va multumesc mult de informatie
Nu e chiar asa de simplu.
Duplicat al certificatului de nastere nu poate cere daca nu are carte de identitate iar carte de identitate nu i se poate face fara certificat de nastere.

S-a nascut in localitatea unde este in prezent?

Completare
Aici
www.avocatnet.ro/content/for...
aveti pasii de urmat pentru a-l ajuta sa intre in legalitate.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Asa cum va scris si Ares_3, mai intai trebuie sa-i faceti o carte de identitate provizorie, dupa care solicitati eliberarea certificatelor de stare civila, iar ulterior dupa ce intra in posesia certificatelor daca nu-l ia cineva in spatiu(dvs. sau o terta persoana) nu poate avea o carte de identitate doar una provizorie pe motiv lipsa dovada adresei de domiciliu(caz in care i se elibereaza carte la domiciliul vechi pe care il are in baza de date) ori lipsa locuinta(caz in care il scrie doar cu orasul si atat). Mergeti cu persoana la evidenta persoanelor de care apartineti. E bine totusi ca va interesati dvs. si ca mai exista oameni de bine . O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere perse perse In urma pierderii unui certificat de nastere,cum se poate si unde recupera acest duplicat? De ex: nascut in Brasov,dar crescut in Onesti,acum are sederea in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ce se poate face daianara1988 daianara1988 Buna dimineata prietenul meu si-a pierdut certificatul de nastere si in mai anul 2011 i-a expirat buletinul ; ei bine in luna august am fost la starea civila ... (vezi toată discuția)
Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)