avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... HOTARIRE DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

HOTARIRE DIVORT

am doi copii ....sint in divort cu fostul sot
un copil este la mine, celalalt la sot.
azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii vor sta la mine

"astfel se va dispune ca autoritatea parinteasca asupra celor doi minori sa fie exercitata exclusiv de catre reclamanta" (adica eu)

-as vrea sa stiu ce inseamna acest aspect ? exclusiv de catre reclamanta
-cind pot sa merg sa-l iau pe celalalt copil,
Cel mai recent răspuns: mary__ , utilizator 15:02, 15 Februarie 2012
Puteti urmari si pe portalul instantei (portal.just.ro) dupa judecatoria la care v-ati judecat, dupa numele dvs sau nr de dosar daca a atacat hot. si cand aveti termen. Altfel, urmariti pasii indicati de doamna av mai sus, asteptati epuizarea termenului si mergeti si legalizati hot
va multumesc mult de tot
daca intre timp,am auzit de la cineva ca fostul meu sot ,o bate pe MAMA lui si o scoate in strada cu baiatul "meu"...am mai spus ca astept sa legalizez hotarirea sa-mi pot lua si baitul la mine...si as vrea sa fac recurs ,pot sa pun martor persoana care mi-a spus aceasta intimplare cu fosta mea soacra si copilul meu ??
dar stiu ca nu ar vrea sa se puna martor si el sa-i afle numele...ce se poate face in cazul acesta?
se poate sa dea o declaratie undeva fara sa-i fie divulgat numele?
va rog tare mult
daca imi puteti da un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)
Apel respins ca nefondat marafx marafx Am castigat divortul si incredintarea fetitei. s-a facut apel de catre fostul sot si a fost scris: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în termen ... (vezi toată discuția)
Juridic craciun.cristian28061967@yahoo.com craciun.cristian28061967@yahoo.com cum poate o hotarare,sa devina definitiva..Am primit hotararea pe 4 -03-2010. Este o hot. de div. Cum o pot face,definitiva,si executorie,cum si la cat timp. ... (vezi toată discuția)