avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor

Sunt singura mostenitoare a proprietatii parintilor mei , care au decedat in 2002 si 2008. Cum pot obtine un certificat de mostenitor, avand in vedere ca nu am gasit un act de proprietate anume, doar evidentele din registrul agricol al Primariei din comuna.?Ce demersuri trebuie sa fac?Ce acte dovefitoare tebuie prezentate la notar, si ce costuri estimative ar fi ? Multumesc foarte mult !



Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:16, 30 Ianuarie 2012
La notar trebuie sa va prezentati cu actele de proprietate.In cazul in care nu le gasiti atunci va trebui sa va adresati instantei de judecata.Faceti o cerere la Taxe si impozite si solicitati sa vi se elibereze copii ale actelor de propietate aflate in dosarul parintilor dvs.Daca nu exista atunci singura solutie instanta de judfecata,nu puteti nici sa stati si sa ignorati problema ca si cum nu ar exista.Candva veti avea nevoie de aceste acte si poate va fi greu sa le rezolvati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor Zetu Elena Zetu Elena Sunt singura la parintii acestia au decedat in 2002 respectiv in 2008.Cum pot obtine un certificat de mostenitor, avand in vedere ca nu am gasit un act de ... (vezi toată discuția)
Mostenire Zetu Elena Zetu Elena Am mai pus aceasta intrebare pe forumul dvs. Am 60 de ani , sunt singura la parinti, care au decedat ,tatal in 2002 mama in 2008.Nu am gasit nici un act de ... (vezi toată discuția)
Inscrierea dreptului de proprietate tobescu tobescu Buna ziua, as dori citeva sfaturi va rog: tatal meu a decedat in 1995 si dupa deces am gasit in registrele agricole imobile pe numele lui. Am obtinut copii ... (vezi toată discuția)