avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic - practica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic - practica

buna ziua,
as avea nevoie de o indrumare : sunt studenta la drept in anul II , in Cluj- Napoca, si sunt atrasa de meseria de consilier juridic, dar meseria asta as vrea sa o practic intr-un centru asemanator celui de la Artemis. as vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa fac practica, sau sa gasesc un mentor, cineva pe care sa ajut , iar la randul meu sa dobandesc cunostinte...
in momentul acesta ca si meserii in domeniul juridic ma atrag medierea si partea de consiliere, motiv pentru care vreau sa aflu cate ceva despre ele " din interior" .
anul I al facultatii l-am terminat la Iasi, oras in care am avut ocazia sa " ajut " la arhive, registratura , prin intermediul unor profesorii.:)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 16:40, 1 Februarie 2012
De unde esti de loc? Eu sunt si consilier juridic si mediator. Pot sa-ti "povestesc" despre ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

instantele nu afiseaza listele cu mediatori underworld underworld Am mers la Judecatoria Cluj Napoca si am intrebat unde este Tabloul Mediatorilor , pe care as vrea sa il consult. Ei bine, surpriza: doamnele de la arhiva nu ... (vezi toată discuția)
Medierea: farsa? modalitate de imbogatire? sau o alternativa viabila? Mihai Tomescu Mihai Tomescu Se discuta din ce in ce mai mult de mediere. Cu ce scop a fost introdusa? Parerea mea este ca e cea mai mare pacaleala a ultimilor ani.Vad cum avocati (care ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de bunuri de catre primarie ? incaunfraier incaunfraier Buna, nu am studii juridice si de aceea am o poveste urmata de o intrebare pentru cine se pricepe. Sambata mi-am parcat masina in parcarea primariei ... (vezi toată discuția)