avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere teren intravilan- formalitati ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere teren intravilan- formalitati administrative?

Am un teren de citeva sute de metrii intravilan. Vreau sa-l inchiriez. Exista oarece prevederi legale care ma obliga sa fac contractul de inchiriere printr-o autoritate administrativa? Daca da, care este temeiul legal?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: dragosbutucea , utilizator 17:24, 31 Ianuarie 2012
Nu va obliga nimeni,dvs incheiati contractul cu persoana interesata si in termen de 15 zile il inregistrati la Administratia fiscala .Veti plati cota de 16% din venitul realizat cu titlu de impozit datorat statului.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere apartament noriszah noriszah Vreau sa inchiriez un apartament intre luna decembrie 2017 si iunie 2018 . Este necesar completare declaratie anaf pentru inchiriere apartament daca am sub un ... (vezi toată discuția)
Inchirierea casei de vacanta persoanelor interesate RAD  EMIL RAD EMIL ajutati-ma cu un raspuns la intrebarea :cum pot inchitia legal casa mea de vacanta unor interesati iar pe venituri sa platesc impozit statului .Nu prin forma ... (vezi toată discuția)
Valorea minimã a unei chirii ContSters116611 ContSters116611 Vreau să închiriez cu o valoare modică, cu contract legal înregistrat la Finanţe, un apartament. Există vreo lege care să mă oblige la stabilirea a cel ... (vezi toată discuția)