buna seara! in urma divortului de acum cativa ani,fetita i-a fost incredintata mamei.aceasta a luat fetita cu ea in italia,fara sa-i trebuiasca semnatura mea.nu stiu unde locuieste fetita,nu mi-a fost comunicat desi am drept de vizita.pot redeschide proces pt incredintare minor,sau macar pt custodie comuna acum?va multumesc!
Aveti toate sansele ... Care sunt acelea? Sa obtineti o sentinta favorabila dumneavoastra? Ce este o sentinta? O hartie format A4 in care scrie ceva care va suna bine ... totusi dumneavoastra aveti nevoie de cu totul altceva decat o simpla hartie. Nimic nu se compara cu solutionarea pe cale amiabila a conflictelor. Cautati o rezolvare a problemei dumneavoastra printr-o intelegere cu mama copilului dumneavoastra. O mama daca-si iubeste cu adevarat copilul nu ii va restrictiona relatia cu tatal. Totul depinde si de puterea dumneavoastra de a separa sentimentele fata de mama copilului de sentimentele fata de copil si de a nu cauta razbunari fata de mama prin copil.
Da, situatia este complicata.
Ar fi recomandabil sa platiti un avocat care sa aiba timp sa va explice tot si daca se merita sa deschideti sau nu proces.
Inteleg ca aveti deja o hotarare...