avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

buna seara! in urma divortului de acum cativa ani,fetita i-a fost incredintata mamei.aceasta a luat fetita cu ea in italia,fara sa-i trebuiasca semnatura mea.nu stiu unde locuieste fetita,nu mi-a fost comunicat desi am drept de vizita.pot redeschide proces pt incredintare minor,sau macar pt custodie comuna acum?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:06, 31 Ianuarie 2012
da, aveti toate sansele
multumesc mult!
Aveti toate sansele ... Care sunt acelea? Sa obtineti o sentinta favorabila dumneavoastra? Ce este o sentinta? O hartie format A4 in care scrie ceva care va suna bine ... totusi dumneavoastra aveti nevoie de cu totul altceva decat o simpla hartie. Nimic nu se compara cu solutionarea pe cale amiabila a conflictelor. Cautati o rezolvare a problemei dumneavoastra printr-o intelegere cu mama copilului dumneavoastra. O mama daca-si iubeste cu adevarat copilul nu ii va restrictiona relatia cu tatal. Totul depinde si de puterea dumneavoastra de a separa sentimentele fata de mama copilului de sentimentele fata de copil si de a nu cauta razbunari fata de mama prin copil.
Da, situatia este complicata.
Ar fi recomandabil sa platiti un avocat care sa aiba timp sa va explice tot si daca se merita sa deschideti sau nu proces.
Inteleg ca aveti deja o hotarare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Irina Filimon Irina Filimon Conform hotararii judecatoresti, in urma divortului acum 3 ani, fetita mi-a fost incredintata mie spre educare si crestere, in calitate de mama. In prezent ex ... (vezi toată discuția)
Nedivortati, nu am parte de copilul nostru, minor fiind Cristian_Gabriel Cristian_Gabriel Buna ziua. Acum aproape 7 luni eu cu sotia mea ne-am certat. A luat copilul si a plecat la mama ei. Precizez ca mama ei sta intr-o garsoniera impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Incredintare minora la familia fostei sotii uddo uddo fosta mea sotie a plecat azi in italia si a incredintat fetita de 3 ani la matusa si bunicul ei . Cum se poate asa ceva , eu sant ruda de gradul 1 , Cum si de ... (vezi toată discuția)