In urma unui control ITM am primit o amenda de 20.000 RON , avand in vedere ca unu dintre persoane este prietena mea si nu o platesc cu salariu , ( a stat doar 5 zile pana am reusit sa gasesc pe cineva , ca si vanzator intr-un magazin ) iar cealalta fiind intr-o perioada de proba dar fara a avea contractul inregistrat in revisal , am fost sfatuit de inspector sa o contest in instanta in speranta ca voi transforma aceasta amenda in avertisment avand in vedere ca nu am antecedente . De catre contabila am fost sfatuit sa falimentez firma ( oricum este pe pierdere , nu avem bunuri imobile pe firma etc. ). Intrebarea mea ar fi datoriile firme se pot rasfrange asupra mea ca si persoana fizica ? Exista vreo sansa ca in instanta sa pot modifica aceasta amenda in avertisment ? Care este cea mai buna solutie contestatia sau falimentul ? Multumesc
Contraventie
helen d
buna , cum as putea sa anulez o contraventie , in valoare de 50.000 , pt ca nu gasesc nici o greseala pe procesul verbal , si totusi m-am gandit ca as putea ... (vezi toată discuția)