avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare dupa promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare dupa promovare

Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in campul muncii...nu imi dau seama din legea Nr. 283 din 14 decembrie 2011, mai ales la art.2 respectiv art.13 . Mentionez ca sunt functionar activ, nu in corpul de rezerva. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IDANUT , utilizator 13:32, 24 Februarie 2012
oare????
SIGUR!!!!!!
SI cand preconizezi a se intampla acest lucru?
Dupa ce ai promovat cu succes examenul de promovare in grad profesional organizat de institutia/autoritatea .. publica unde lucrezi, a fost aprobata transformarea posturilor pentru cei declarati admisi la acest examen si a fost emis actul administrativ de numire in noua functie.

Examenul de promovare in grad profesioanl se poate organiza de autoritatea/institutia publica semestrial in limita functiilor publice rezrvate promovarii, cu incadrarea in fondurile bugetare alocate pentru cheltuieli de personal.

MULTUMESC....dar cand am intrebat cand preconizezi...ma refeream la citez:"Cu intrarea in vigoare a salarizarii bugetarilor corespunzator coeficientului de ierarhizare aferent noii clase de salarizare ( Legea 284/2010) aceste discrepante vor dispare".

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public gabitocoaie gabitocoaie sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care ... (vezi toată discuția)