Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in campul muncii...nu imi dau seama din legea Nr. 283 din 14 decembrie 2011, mai ales la art.2 respectiv art.13 . Mentionez ca sunt functionar activ, nu in corpul de rezerva. Va multumesc!
Dupa ce ai promovat cu succes examenul de promovare in grad profesional organizat de institutia/autoritatea .. publica unde lucrezi, a fost aprobata transformarea posturilor pentru cei declarati admisi la acest examen si a fost emis actul administrativ de numire in noua functie.
Examenul de promovare in grad profesioanl se poate organiza de autoritatea/institutia publica semestrial in limita functiilor publice rezrvate promovarii, cu incadrarea in fondurile bugetare alocate pentru cheltuieli de personal.
MULTUMESC....dar cand am intrebat cand preconizezi...ma refeream la citez:"Cu intrarea in vigoare a salarizarii bugetarilor corespunzator coeficientului de ierarhizare aferent noii clase de salarizare ( Legea 284/2010) aceste discrepante vor dispare".